Skip to Store Area:

 • Kontakt telefon:
 • 063.594.139

Nokia

Nokia

Nokia je svetski lider u mobilnoj komunikaciji tj. proizvodnji mobilnih telefona i vodeća kompanija u razvoju i spajanju Internet i komunikacione industrije. Poseduju široku paletu mobilnih uređaja koji svojim softverima i karakteristikama omogućavaju korisnicima da uživaju u muzici, video zapisima, televiziji, slikama i igricama, iskuse mogućnosti navigacije, poslovnih aplikacija, ali i još puno toga. Sa odličnim utiscima korisnika, ambicioznim planom promocije i velikom pažnjom posvećenoj lokalnom značaju, kompanija Nokia ostavlja snažan utisak na tržitu usluga i nastavlja sa rastom. “Globalni trag koji ostavljamo znači da smo brzo napredovali, dosežući do značajnog broja ljudi koji koriste različite mobilne telefone i pametne telefone. Godinu smo otpočeli snažnom porukom, učinivši Ovi Maps aplikaciju besplatnom, a najavili smo i pilot projekat “Nokia Money” u najvećim urbanim sredinama Indije. U budućnosti, nameravamo da dodatno ubrzamo tempo i usmerimo se na stvaranje magičnog iskustva našim korisnicima.”

Artikli od 1 do 20 od 102 ukupno
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Sledeća
Prikaz po strani
Način Prikaza: Lista  Mreža 
Nokia C2-01 Gold
Najjača pozicija kompanije Nokia je u segmentu monoblok telefona a model C2-01 jedna je od najjeftinijih ponuda ove kompanije koja obezbeđuje podršku za 3G. Ipak,činjenica da je podržan 3G nije jednako važna u svim zemljama. Druga stvar koja je veoma važna jeste da ovaj model po pitanju cene i kvaliteta zadovoljava veliki broj poštovalaca ovog brenda, što je i razlog odlične prodaje.Ovo je jedan od ključnih Nokia monoblok modela. Ukoliko ste ljubitelj Nokia brenda koji traži jednostavan telefon za razgovor sa odličnim performansama i minimalnim dimenzijama,onda ovaj model treba uzeti u obzir, budući da je aparat vrlo dobar.
7.500 Din
(64.38) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 3.900 Din.
Rasprodato!
Nokia C2-02 Black
Dobijte više onoga što želite:Facebook aplikacije, e-pošta, mape i još toga direktno na ovom "dodirni-i-kucaj" mobilnom telefonu. Aplikacije, mape, i mnogo toga drugog. Nokia C2 dolazi sa sjajnim aplikacijama kao što su Nokia Browser i Nokia Mape, pa je lako proveravati dešavanja na Facebook-u ili se snalaziti po gradu. Pored toga, u Prodavnici ćete naći brojne druge zabavne i praktične aplikacije. Koristite prst da biste se kretali po veb stranicama, fotografijama i muzici na ekranu od 2,6 inča. A za razliku od mnogih drugih telefona sa dodirnim ekranom, tu vam je i tastatura koja se izvlači za brzo i lako kucanje – baš onako kako ste i navikli. Obavestite svoje prijatelje o tome šta smerate – šaljite e-poštu preko Hotmail-a, Gmail-a i drugih servisa. Ili pogledajte šta se dešava na Facebook-u i Twitter-u,iz istog prikaza.
7.000 Din
(60.09) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 3.640 Din.
Nokia C3 Grey
Sredinom 2009. godine Nokia je odlučila da je potrebno da razvije QWERTY segment budući da je ova kompanija propustila pojavu senzorskih uređaja pa nije htela da bude u istoj poziciji za nove segmente,što QWERTY telefoni jesu. Nokia je oduvek bila kompanija koja je beležila najveću prodaju ovakvih telefona,setimo se samo modela Nokia E71 i Nokia E63,dok naredni modeli nisu bili toliko popularni. Međutim,kompanija je odlučila da kreira maksimalni broj telefona sa ugrađenom QWERTY tastaturom i započela da radi u tom pravcu. Linija bi bila nekompletna bez odgovarajućeg S40 uređaja. Potrebno je naglasiti da je S40 sada jedna od najčešće korišćenih platformi za mobilne telefone na globalnom nivou. Dobra strana ove platforme je to što obezbeđuje odličnu vrednost za uloženi novac, mogućnost kreiranja nisko-budžetnih rešenja kao i brzi povratak modela na tržište. Telefon Nokia C3 vas povezuje sa prijateljima i zajednicama na mreži uz pomoć funkcija za jednostavnu razmenu poruka i brzu, pou...
8.000 Din
(68.67) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 4.160 Din.
Rasprodato!
Nokia E7 Black
Ekran na dodir i Qwerty tastatura. Dodirujte ili kucajte – izbor je vaš. Gledajte kompletne web stranice ili dokumente na 4-inčnom ClearCrna AMOLED dodirnom ekranu i kucajte na pravoj QWERTY tastaturi–najboljoj među pametnim telefonima. Microsoft poslovne aplikacije,uvođenje pametnijeg načina rada. U poslu,šanse se mogu pojaviti u bilo koje doba. Nokia E7 se sinhronizuje sa Microsoft Outlook-om i dostavlja u realnom vremenu e-poštu. Stavke kontakata i kalendara direktno na vaš početni ekran,i to bez dodatnih troškova. Sada možete da budete još produktivniji. Kreirajte,uređujte i delite Word, Excel i PowerPoint dokumente u pokretu i budite u kontaktu sa kolegama koristeći Microsoft Communicator Mobile. Potpuno prilagodljivi početni ekran. Trenutni pristup svemu što vam je potrebno. E pošta i društvene mreže i ažuriranja u realnom vremenu. Besplatna GPS navigacija. Aplikacije,igre i mnogo toga drugog.
21.500 Din
(184.55) EUR
Kupite čekovima na 5 mesečnih rata!
iznos rate 4.730 Din.
Rasprodato!
Nokia E72 Black "Navy"
Uvek ste u žurbi,nemate vremena,poslovan ste čovek,Nokia E72 je uređaj visokih performansi namenjen za integrisanu poslovnu i ličnu komunikaciju. Primajte e-poruke u realnom vremenu putem aplikacija Mail for Exchange i IBM Lotus Notes Traveler, kao i sa vaših Hotmail, Gmail i drugih ličnih naloga,i brzo pristupajte omiljenim IM uslugama. Koristite visoko reaktivni,optički taster Navi Key za brzo i neometano listanje veb stranica,e-poruka i menija,ili kao jednododirni taster za automatsko fokusiranje kada koristite kameru od 5 megapiksela. Radite efikasno sa gotovo svakog mesta,pregledajte i uređujte dokumenta,brzo se povezujte na Internet pomoću ugrađene 3G i Wi-Fi veze.
19.500 Din
(167.38) EUR
Kupite čekovima na 5 mesečnih rata!
iznos rate 4.290 Din.
Rasprodato!
Nokia X7-00
Zabava postaje još veća sa ovim modelom! Aplikacije HD igre i mnogo toga drugog. 4-inčni dodirni ekran. Prelepi jedinstveni dizajn. Polirani nerđajući čelik kao završna obrada, markantne linije i dodirni ekran od 4 inča u kombinaciji čine nešto posebno i zaista jedinstveno. Integrisana e-pošta i društvene mreže.
19.500 Din
(167.38) EUR
Kupite čekovima na 5 mesečnih rata!
iznos rate 4.290 Din.
Nokia 100
Izdrzlijv i cenovno pristupacan! Nokia 100 je upravo ono što vam je potrebno za svakodnevni život – on je mali i lagan, ali i cenovno pristupačan. Bilo da svoj telefon koristite za telefoniranje ili za razmenu poruka, Nokia 100 je dizajnirana da vam to učini lakšim. Nokia 100 vam pomaže da život živite glatkije; sve je tu, od kalendara i budilnika do lampice da lakše pronađete put.
3.500 Din
(30.04) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 1.820 Din.
Rasprodato!
Nokia 101
Bilo da želite da iskoristite prednosti različitih korisničkih paketa ili ponuda, ili da razdvojite svoje privatne i poslovne pozive, dve SIM kartice vam pružaju pogodnosti dva mobilna telefona u jednom. A Nokia 101 vaš doživljaj dve SIM kartice čini zaista ličnim. Svakoj SIM kartici možete da date ime, njen logotip i njen ton zvona. Ako volite svoju muziku, volećete i telefon Nokia 101. Muzički plejer se tako lako koristi – puštajte svoje omiljene melodije, kreirajte liste numera, mešajte redosled i ponavljajte reprodukciju, i to jednim pritiskom tastera. Ovaj telefon će se tako komforno uklopiti u vaš svakodnevni život. On se koristi gotovo bez ikakvog napora, i za telefoniranje i za tekstualne poruke. Njegovi veliki, razdvojeni tasteri pomažu da vaš prst nikada ne pogreši. Ekran od 4,57 cm (1,8 inča) omogućava da lako vidite ko vas poziva i šta kucate, a memorija telefona Nokia 101 je dovoljno velika da smesti i do 500 kontakata i 250 tekstualnih poruka.
4.000 Din
(34.33) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 2.080 Din.
Rasprodato!
Nokia C2-05 Grey
Otkrijte prelepi kompaktni telefon sa klizačem koji je dizajniran da stane u tašnu ili džep. Uz elegantan oblik i vrhunski metalni finiš, Nokia C2-05 ima QVGA ekran u boji od 2 inča koji je savršen za prikazivanje teksta i slika. Uz Nokia C2-05, lakše je nego ikada ranije ostati u toku sa onim što vam je bitno. Iz trake sa prečicama na početnom ekranu možete da pristupite funkcijama posvećenim Facebook-u i Twitter-u koje vam omogućavaju da proveravate ažuriranja uživo i tvitove. Osim toga, pristupajte nalozima e-pošte sa lakoćom – bilo da se radi o uslugama Hotmail, Yahoo Mail, Ovi Mail ili hiljadama drugih. Nokia C2-05 ima muzički plejer kao i FM radio koji vam omogućava da slušate omiljene stanice gde god se nalazili. A uz VGA kameru spremni ste da uhvatite one posebne trenutke u životu.
5.800 Din
(49.79) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 3.016 Din.
Nokia Asha 200 Black
Praktičnost sa dual SIM karticom! Mogućnost sa dual SIM karticom vam omogućava da dodelite naziv, logotip i melodiju zvona za do 5 SIM kartica. Izaberite najbolje ponude različitih operatera, menjajte mreže dok putujete i držite lične i poslovne kontakte odvojenim. Gde god se nalazili, funkcija lake zamene vam omogućava da menjate kartice u drugom SIM slotu bez isključivanja telefona. Uz telefon Nokia Asha 200 ćete lakše ostati u kontaktu. Možete da koristite omiljene naloge za e-poštu, brzo ćaskate i ažurirate Facebook i druge društvene mreže, sve sa telefona. A pomoću QWERTY tastature možete da kucate poruke i odgovore u trenu.
7.500 Din
(64.38) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 3.900 Din.
Nokia 303 Silver
Elegantno tanka Nokia Asha 303 ima izuzetno reaktivan dodirni ekran koji je odličan za pregledanje, listanje i otvaranje aplikacija. Osim toga, uživajte u punoj QWERTY tastaturi za brzo slanje poruka – sve na živopisnom ekranu od 2,6 inča. Zahvaljujući telefonu Nokia Asha 303, lakše je nego ikada ostati povezan sa onim što vam je važno. Moćan je, sa procesorom od 1 GHz i ima najnoviju podršku za 3.5G i Wi-Fi za brzo povezivanje. Možete da pregledate aktivnosti sa početnog ekrana u trenu i direktno se umešate dodirom – bilo da se radi o pregledanju Facebook-a, ćaskanju na WhatsApp ili pristupanju e-pošti.
9.900 Din
(84.98) EUR
Kupite čekovima na 3 mesečne rate!
iznos rate 3.498 Din.
Nokia C2-01 Black
Najjača pozicija kompanije Nokia je u segmentu monoblok telefona a model C2-01 jedna je od najjeftinijih ponuda ove kompanije koja obezbeđuje podršku za 3G. Ipak,činjenica da je podržan 3G nije jednako važna u svim zemljama. Druga stvar koja je veoma važna jeste da ovaj model po pitanju cene i kvaliteta zadovoljava veliki broj poštovalaca ovog brenda, što je i razlog odlične prodaje.Ovo je jedan od ključnih Nokia monoblok modela. Ukoliko ste ljubitelj Nokia brenda koji traži jednostavan telefon za razgovor sa odličnim performansama i minimalnim dimenzijama,onda ovaj model treba uzeti u obzir, budući da je aparat vrlo dobar.
7.500 Din
(64.38) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 3.900 Din.
Rasprodato!
Nokia C2-05 Pink
Otkrijte prelepi kompaktni telefon sa klizačem koji je dizajniran da stane u tašnu ili džep. Uz elegantan oblik i vrhunski metalni finiš, Nokia C2-05 ima QVGA ekran u boji od 2 inča koji je savršen za prikazivanje teksta i slika. Uz Nokia C2-05, lakše je nego ikada ranije ostati u toku sa onim što vam je bitno. Iz trake sa prečicama na početnom ekranu možete da pristupite funkcijama posvećenim Facebook-u i Twitter-u koje vam omogućavaju da proveravate ažuriranja uživo i tvitove. Osim toga, pristupajte nalozima e-pošte sa lakoćom – bilo da se radi o uslugama Hotmail, Yahoo Mail, Ovi Mail ili hiljadama drugih. Nokia C2-05 ima muzički plejer kao i FM radio koji vam omogućava da slušate omiljene stanice gde god se nalazili. A uz VGA kameru spremni ste da uhvatite one posebne trenutke u životu.
6.500 Din
(55.79) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 3.380 Din.
Nokia Asha 200 White
Praktičnost sa dual SIM karticom! Izaberite najbolje ponude različitih operatera, menjajte mreže dok putujete i držite lične i poslovne kontakte odvojenim. Gde god se nalazili, funkcija lake zamene vam omogućava da menjate kartice u drugom SIM slotu bez isključivanja telefona. Uz telefon Nokia Asha 200 ćete lakše ostati u kontaktu. Možete da koristite omiljene naloge za e-poštu, brzo ćaskate i ažurirate Facebook i druge društvene mreže, sve sa telefona. A pomoću QWERTY tastature možete da kucate poruke i odgovore u trenu.
7.500 Din
(64.38) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 3.900 Din.
Rasprodato!
Nokia Asha 300 White Silver
Učinite početni ekran svojim sa svim što želite udaljenim samo jedan dodir. Možete da dodajete prečice do praktičnih aplikacija kao što je Nokia pregledač i možete da podesite e-poštu i Facebook tako da vidite novosti i e-poštu čim stignu. Kako vi sami odlučite. Kada sve postavite gde želite, možete obavljati pokretanje dodirom. Dobijte brzinu koja vam je potrebna kada želite da idete na Internet. Uz brze veze, snagu procesora od 1 GHz i pametno komprimovanje podataka, Nokia Asha 300 učitava veb stranice brže koristeći manje podataka. Nokia pregledač vam pruža dinamička ažuriranja kako bi vam pomogao da pronađete najbolji lokalni sadržaj. Uz telefon Nokia Asha 300 ćete zaista lako ostati u kontaktu. Ažurirajte status na Facebook-u ili pošaljite tvit. Koristite lične naloge e-pošte i odmah vidite prijem nove poruke e-pošte. Ili pritisnite taster za poruke da biste napravili novu poruku ili otišli direktno u prijemno sanduče. I sve kucajte brzo pomoću udobne tastature. Stavite omiljen...
9.200 Din
(78.97) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 4.784 Din.
Nokia X2-02 Dual Sim
Menjajte SIM kartice Sa dual SIM otvorima imate dva telefona u jednom, sa Easy Swap-om menjate SIM kartice bez isključivanja.Delite s prijateljima na e-pošti, ćaskanju i Facebook-u. Personalizujte pomoću živahnih postera i pozadina.Puštajte muziku preko stereo uređaja kod kuće ili u automobilu i snimajte FM radio bez oglasa ili ćaskanja.
7.500 Din
(64.38) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 3.900 Din.
Rasprodato!
Nokia Asha 302 Black
Elegancija nerđajućeg čelika u kombinaciji sa preciznom izradom i dizajnom. Uzmite ga u ruku, i nikada ga nećete ostaviti.Uvežite se uz pomoć prosleđivanja poruka ili ćaskajte sa prijateljima koristeći WhatsApp i Facebook.Prilagodljiva početna stranica vam sadržaje stavlja na dohvat ruke. Komprimovane stranice znače niži troškovi prenosa podataka.
10.950 Din
(93.99) EUR
Kupite čekovima na 3 mesečne rate!
iznos rate 3.869 Din.
Nokia Asha 203 Black
Model Asha 203 je jednostavan telefon sa displejem osetljivim na dodir, a osmišljena tako da omogući jednostavan pristup društvenim mrežama, a donosi i niz Electronic arts igrica za S40 telefone potpuno besplatno. Novi modeli Asha mobilnih telefona i usluga postaju još „pametniji“, a Nokia nastavlja da briše granicu između mobilnih i smart telefona.
7.500 Din
(64.38) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 3.900 Din.
Nokia Asha 302 Red
Elegancija nerđajućeg čelika u kombinaciji sa preciznom izradom i dizajnom. Uzmite ga u ruku, i nikada ga nećete ostaviti.Uvežite se uz pomoć prosleđivanja poruka ili ćaskajte sa prijateljima koristeći WhatsApp i Facebook.Prilagodljiva početna stranica vam sadržaje stavlja na dohvat ruke. Komprimovane stranice znače niži troškovi prenosa podataka.
9.200 Din
(78.97) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 4.784 Din.
Rasprodato!
Nokia Asha 300 Purple
Učinite početni ekran svojim sa svim što želite udaljenim samo jedan dodir. Možete da dodajete prečice do praktičnih aplikacija kao što je Nokia pregledač i možete da podesite e-poštu i Facebook tako da vidite novosti i e-poštu čim stignu. Kako vi sami odlučite. Kada sve postavite gde želite, možete obavljati pokretanje dodirom. Dobijte brzinu koja vam je potrebna kada želite da idete na Internet. Uz brze veze, snagu procesora od 1 GHz i pametno komprimovanje podataka, Nokia Asha 300 učitava veb stranice brže koristeći manje podataka. Nokia pregledač vam pruža dinamička ažuriranja kako bi vam pomogao da pronađete najbolji lokalni sadržaj. Uz telefon Nokia Asha 300 ćete zaista lako ostati u kontaktu. Ažurirajte status na Facebook-u ili pošaljite tvit. Koristite lične naloge e-pošte i odmah vidite prijem nove poruke e-pošte. Ili pritisnite taster za poruke da biste napravili novu poruku ili otišli direktno u prijemno sanduče. I sve kucajte brzo pomoću udobne tastature. Stavite omiljen...
9.200 Din
(78.97) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 4.784 Din.
Rasprodato!
Artikli od 1 do 20 od 102 ukupno
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Sledeća
Prikaz po strani
Način Prikaza: Lista  Mreža